Korndörffer
Cesar Oefentherapie

Contact

Kwaliteit van Cesar Oefentherapie

Gedegen opleiding met brede aanpak

Kwaliteit staat bij de oefentherapie Cesar hoog in het vaandel. Primair staat de opleiding hiervoor garant. Een gedegen opleiding met brede aanpak. Na het behalen van de diploma, is de oefentherapeut verplicht zich continue van de ontwikkelingen in gezondheidszorg op de hoogte te houden (zowel medisch als zorgstelsel matig). Dit gaat d.m.v. bij- en nascholing.

 

Geregistreerd in het Kwaliteitsregister van Paramedici

Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister van Paramedici. Dit kwaliteitsregister is een instrument voor kwaliteitsbewaking. Het betreft een verplichte registratie voor alle paramedici, die aan bepaalde eisen moeten voldoen.

 

Strenge criteria

Opname in betreffend register houdt in dat de geregistreerde elke vijf jaar opnieuw aan bepaalde eisen moet voldoen om zich te kunnen laten herregistreren. Criteria hierbij zijn voldoende werkervaring, deskundigheidsbevordering (scholing en activiteiten binnen de beroepsgroep ter bevordering van kwaliteit op divers terrein).

 

Kwaliteit van geleverde zorg

In het klantervaringsonderzoek dat verplicht is gesteld door de zorgverzekeraar, heeft mijn praktijk goede resultaten behaald. Klik hier voor ons behaalde certificaat.

Terug naar overzicht

random7.jpg

Cesartherapie behandelt:

ademproblematiek, schouderklachten, hoofdpijnklachten, chronische pijnklachten, stressgerelateerde klachten, slaapproblematiek, evenwichtsklachten, reumatologische klachten , orthopedische klachten,  neurologische klachten en klachten tgv. zwangerschap

Lees meer

Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck