Beekhuizen & Korndörffer
Cesar Oefentherapie

Contact

Kwaliteit van Cesar Oefentherapie

Gedegen opleiding met brede aanpak

Kwaliteit staat bij de oefentherapie Cesar hoog in het vaandel. Primair staat de opleiding hiervoor garant. Een gedegen opleiding met brede aanpak. Na het behalen van ons diploma, is de oefentherapeut verplicht zich continue van de ontwikkelingen in gezondheidszorg op de hoogte te houden (zowel medisch als zorgstelsel matig). Dit gaat d.m.v. bij- en nascholing.

 

Geregistreerd in het Kwaliteitsregister van Paramedici

Wij staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister van Paramedici. Dit kwaliteitsregister is een instrument voor kwaliteitsbewaking. Het betreft een vrijwillige registratie welke open staat voor alle paramedici, die aan bepaalde eisen moeten en willen voldoen.

 

Strenge criteria

Opname in betreffend register houdt in dat de geregistreerde elke vijf jaar opnieuw aan bepaalde eisen moet voldoen om zich te kunnen laten her registreren. Criteria hierbij zijn voldoende werkervaring, deskundigheidsbevordering (scholing en activiteiten binnen de beroepsgroep ter bevordering van kwaliteit op divers terrein).

Terug naar overzicht

random8.jpg

Cesartherapie behandelt:

hoofdpijn, schouderklachten, ademklachten, rugklachten, RSI, heupklachten, arthrose, gewrichtsklachten, voet- en beenklachten, hyperventilatie, osteoporose, whiplash, emfyseem, zwangerschapsbegeleiding, astma, stress, Parkinson, pseudo-radiculair syndroom, bekkeninstabiliteit en evenwichtsproblemen

Lees meer

Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck