Beekhuizen & Korndörffer
Cesar Oefentherapie

Contact

Els Beekhuizen

Oefentherapeute Cesar sinds 1978Els Beekhuizen
Bedrijfsoefentherapeute sinds 1997

Samen met Monique heeft Els de maatschap Beekhuizen & Korndörffer Cesar Oefentherapie opgezet. Inmiddels hebben zij al meer dan 25 jaar ervaring in preventie en behandeling van klachten aan spieren en gewrichten. Klik snel op de onderstaande knop en ontmoet oefentherapeute Els Beekhuizen!

Lees meer

Monique Korndörffer

Oefentherapeute Cesar sinds 1982Monique Korndörffer

Samen met Els heeft Monique de maatschap Beekhuizen & Korndörffer Cesar Oefentherapie opgezet. Inmiddels hebben zij al meer dan 25 jaar ervaring in preventie en behandeling van klachten aan spieren en gewrichten. Klik snel op de onderstaande knop en ontmoet oefentherapeute Monique Korndörffer!

Lees meer

Connecties

De organisaties waarmee wij samenwerkenPartners

Ontmoet de organisaties waarmee wij samenwerken! Klik op de onderstaande knop voor interessante links naar onze verenigingen, collega's en registraties. Welkom in de wereld van Cesar Oefentherapie.

Lees meer

 

 

Privacy verklaring

Klik op de Privacy verklaring voor meer informatie.

 

Klachtenregeling

Heeft u een klacht over onze geleverde zorg?

Vertel het ons, we gaan met u in gesprek. Komen we er niet gezamenlijk uit; via deze link kunt u een klacht indienen bij de klacht- en geschillenregeling Paramedici.

Cesartherapie behandelt:

ademproblematiek, schouderklachten, hoofdpijnklachten, chronische pijnklachten, stressgerelateerde klachten, slaapproblematiek, evenwichtsklachten, reumatologische klachten , orthopedische klachten,  neurologische klachten en klachten tgv. zwangerschap

Lees meer

Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck